duminică, 24 mai 2015

24, Duminică - tin, 3

Tineret, seara
Predică, 1 Ioan 5:20, mesaj transmis prin Ionel Banu Descarcă MP3
...
2 Corinteni 11:3 Dar mă tem ca, după cum șarpele a amăgit pe Eva cu șiretlicul lui, tot așa și gândurile voastre să nu se strice de la curăția și credincioșia care este față de Hristos.
1 Petru 5:9 Împotriviți-vă lui tari în credință…
1 Ioan 5:20 Știm că Fiul lui Dumnezeu a venit și ne-a dat pricepere să cunoaștem pe Cel ce este adevărat. Și noi suntem în Cel ce este adevărat, adică în Isus Hristos, Fiul Lui. El este Dumnezeul adevărat și viața veșnică.
2 siguranțe: 1) "Și noi suntem în Cel ce este adevărat"; 2) "El este Dumnezeul adevărat și viața veșnică"
1 Ioan 5:19 Știm că suntem din Dumnezeu și că toată lumea zace în cel rău. 5:20 Știm că Fiul lui Dumnezeu a veni
Geneza 49:10 Toiagul de domnie nu se va depărta din Iuda, nici toiagul de cârmuire dintre picioarele lui, până va veni Șilo…
1 Ioan 2:20 Dar voi ați primit ungerea din partea Celui Sfânt și știți orice lucru. 2:27 Cât despre voi, ungerea pe care ați primit-o de la El rămâne în voi și n-aveți trebuință să vă învețe cineva; ci, după cum ungerea Lui vă învață despre toate lucrurile și este adevărată, și nu este o minciună, rămâneți în El, după cum v-a învățat ea.
Psalmi 32:1 (Un psalm al lui David. O cântare.) Ferice de cel cu fărădelegea iertată și de cel cu păcatul acoperit! 32:2 Ferice de omul căruia nu-I ține în seamă Domnul nelegiuirea și în duhul căruia nu este viclenie!
1 Ioan 5:20 … Și noi suntem în Cel ce este adevărat…
Ioan 14:6 Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.
Ioan 14:8 „Doamne”, I-a zis Filip, „arată-ne pe Tatăl, și ne este de ajuns.” 14:9 Isus i-a zis: „De atâta vreme sunt cu voi și nu M-ai cunoscut, Filipe? Cine M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu, dar: „Arată-ne pe Tatăl”?
Ioan 20:27 Apoi a zis lui Toma: „Adu-ți degetul încoace și uită-te la mâinile Mele; și adu-ți mâna și pune-o în coasta Mea; și nu fi necredincios, ci credincios.” 20:28 Drept răspuns, Toma I-a zis: „Domnul meu și Dumnezeul meu!” 20:29 „Tomo”, i-a zis Isus, „pentru că M-ai văzut, ai crezut. Ferice de cei ce n-au văzut, și au crezut.”
...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu