duminică, 3 iunie 2012

3, Duminică, tineret - 3

Tineret, seara
Predică, Familia crestina, slujirea, Matei 20:28, Galateni 6:2, 1 Timotei 5:8, mesaj transmis prin Liviu Grosu Descarcă MP3

...
Geneza 1:28, 5 porunci date de Dumnezeu familiei, de la care omun a facut rabat. 1. Crestei; 2. Inmultiti-va; 3. Umpleti pamantul; 4. Stapaniti-l; 5. Supuneti-l.
3 scopuri ale casatoriei: 1. Omul are nevoie de relatie; 2. Omului i s-a poruncit sa umple pamantul; 3. Dumnezeu a planuit ca barbatul si femeia sa fie complementari.
Dace cei doi depind de Domnul Isus in ce priveste nevoiele lor personale, launtrice, intime, profunde si reala, atunci fundamentul unitatii sufletesti consta intr-o hotarare reciproca de a sluji nevoilor personale ale celuilalt. Toti suntem oameni cu nevoi personale, launtrice. In familie, Dumnezeu ne invata asa ca Domnul Isus, ca El n-a venit sa i se slujeasca ci El sa slujeasca. Este principiul pe care trebuie sa ni-l insusim ca sot si sotie, in mod neconditionat. Din pacate, este ideal ce spun, s-ar putea sa fie doar teorie pana acum, dar la aceasta suntem chemati, bazandu-ne pe lucrarea si puterea lui Dumnezeu prin Duhul Sfant in vietile noastre. Iata ca ceea ce enunta sau spunem acum este pentru familia crestina, pentru cei care-l au pe Domnul Isus ca Domn si Mantuitor al vietii lor.
...

3, Duminică, tineret - 2

Tineret, seara
Predică, Familia creştin, Efeseni 5:20-33, mesaj transmis prin Sergiu Iorgulescu Descarcă MP3

...

3, Duminică, tineret - 1

Tineret, seara
Poezie, Pe pamant e marea vietii, recitată de Isac Blega Descarcă MP3

...
Noi suntem calatori pe acest pamant. Viata noastra seamana cu un vapor care traverseaza marea, fluviile, si valurile lovesc in ele, lovesc si in valurile vietii noastre. Dar daca Domnul Isus este la carma vietii noastre, problema e rezolvata si cu siguranta vom ajunge in vesnicie. O atentionare pentru cei care inca nu au rezolvat problema lor cu Domnul Isus, ca sa fie la carma vietii lor, ca sa nu amane, pentru ca maine ziua nu e sigura. Astazi daca auzim Cuvantul, sa primim si sa acceptam pe Domnul Isus.
...

3, Duminică, dimineaţa - 3

Evanghelizare, dimineaţa
Predică, Fapte 2:1-11, 22-24, 32-42, mesaj transmis prin Ionel Banu Descarcă MP3

...

3, Duminică, dimineaţa - 2

Evanghelizare, dimineaţa
Predică, Ziua Cincizecimii, Fapte 2:1-11, 22-24, 32-42, mesaj transmis prin Nelu Zărnescu Descarcă MP3

...

3, Duminică, dimineaţa - 1 - parţial

Zidire, dimineaţa
Predică, Apocalipsa 3:14-22, mesaj transmis prin Ionel Banu Descarcă MP3

...