joi, 1 august 2013

1, Joi - 2

Evanghelizare, seara
Predică, Apocalipsa 19:1-21, mesaj transmis prin Nelu Zărnescu Descarcă MP3
...
Este adevăr sută la sută!
Evanghelia care nu conține pocăință nu este evanghelie. Pocăința și credința merg împreună.
Domnul trebuie să fie pe primul loc!
1 Corinteni 4:5 "De aceea să nu judecați nimic înainte de vreme, până va veni Domnul, care va scoate la lumină lucrurile ascunse în întuneric și va descoperi gândurile inimilor. Atunci, fiecare își va căpăta lauda de la Dumnezeu."
1 Corinteni 11:26 "Pentru că, ori de câte ori mâncați din pâinea aceasta și beți din paharul acesta, vestiți moartea Domnului, până va veni El."
1 Tesaloniceni 3:12 "Domnul să vă facă să creșteți tot mai mult în dragoste unii față de alții și față de toți, cum facem și noi înșine pentru voi, 3:13 ca să vi se întărească inimile și să fie fără prihană în sfințenie, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, la venirea Domnului nostru Isus Hristos împreună cu toți sfinții Săi."
Evrei 10:25 "Să nu părăsim adunarea noastră, cum au unii obicei; ci să ne îndemnăm unii pe alții și cu atât mai mult, cu cât vedeți că ziua se apropie."
Iacov 5:7 "Fiți, dar, îndelung răbdători, fraților, până la venirea Domnului. Iată că plugarul așteaptă roada scumpă al pământului, și îl așteaptă cu răbdare, până primește ploaie timpurie și târzie. 5:8 Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape."
Inima se întărește prin har nu prin mâncare.
Suntem numiți sfinți cu toți indiferent de realizările spirituale.
...

1, Joi - 1

Evanghelizare, seara
Predică, Luca 16:19-31, mesaj transmis prin Mihai Socoteanu Descarcă MP3
...
Cum ne va consemna cerul după ce ne vom consuma viața, cum ne vor consemna ceilalți după ce vom trece în veșnicie?
La ușa bogatului stătea un om sărac și bolnav. Oare ce gândea săracul Lazăr. Dar Lazăr înțelege că este voia lui Dumnezeu.
De ce bogatul nu-i lăsa firimiturile pentru sarac?
Oamenii sunt efemeri.
Omul fără Dumnezeu crede că poate să trăiască cum vrea.
...