miercuri, 13 aprilie 2016

13, Miercuri - 4

Zidire, seara
Predică, Coloseni 2:16, cu privire la Sabat, mesaj transmis prin Dr. Mircea Iorga Descarcă MP3
...
Coloseni 2:16 Nimeni, dar, să nu vă judece cu privire la mâncare sau băutură, sau cu privire la o zi de sărbătoare, cu privire la o lună nouă sau cu privire la o zi de Sabat,
Domnul Hristos este totul.
...

13, Miercuri - 3

Zidire, seara
Predică, Coloseni 2:15, mesaj transmis prin Ionel Banu Descarcă MP3
...
Coloseni 2:15 A dezbrăcat domniile și stăpânirile și le-a făcut de ocară înaintea lumii, după ce a ieșit biruitor asupra lor prin cruce.
Mai este valabilă pentru Biserica de azi toată Legea vechiului legământ?
...

13, Miercuri - 2

Zidire, seara
Predică, Coloseni 2:16-23, Nu ignorați avertismentele!, mesaj transmis prin Nicolae Vlaicu Descarcă MP3
...

13, Miercuri - 1

Zidire, seara
Predică, Coloseni 2:16-23, mesaj transmis prin Lucian Adam Descarcă MP3
...
Coloseni 2:16 Nimeni, dar, să nu vă judece cu privire la mâncare sau băutură, sau cu privire la o zi de sărbătoare, cu privire la o lună nouă sau cu privire la o zi de Sabat, 2:17 care sunt umbra lucrurilor viitoare, dar trupul este al lui Hristos. 2:18 Nimeni să nu vă răpească premiul alergării, făcându-și voia lui însuși, printr-o smerenie și închinare la îngeri, amestecându-se în lucruri pe care nu le-a văzut, umflat de o mândrie deșartă, prin gândurile firii lui pământești, 2:19 și nu se ține strâns de Capul din care tot trupul, hrănit și bine închegat, cu ajutorul încheieturilor și legăturilor, își primește creșterea pe care i-o dă Dumnezeu. 2:20 Dacă ați murit împreună cu Hristos față de învățăturile începătoare ale lumii, de ce, ca și cum ați trăi încă în lume, vă supuneți la porunci ca acestea: 2:21 „Nu lua, nu gusta, nu atinge cutare lucru!”? 2:22 Toate aceste lucruri, care pier odată cu întrebuințarea lor și sunt întemeiate pe porunci și învățături omenești, 2:23 au, în adevăr, o înfățișare de înțelepciune, într-o închinare voită, o smerenie și asprime față de trup, dar nu sunt de niciun preț împotriva gâdilării firii pământești.
O expresie care se repetă, ca o avertizare.
4 indicatoare de avertizare: "nimeni să nu vă" în versetele 4, 8, 16, 18. Sau sfaturi ale apostolului pentru noi. Cu ce mă ajută pe mine dacă țin sau nu țin cont de aceste avertizări.
Indicatoare de informare cu privire la Domnul Isus Hristos.
Coloseni 2:18 Nimeni să nu vă răpească premiul alergării ...
Cât de mult avem nevoie de persoana Domnului Isus Hristos!
...