duminică, 4 mai 2014

4, Duminică - tin, 4

Tineret, seara
Predică, Misiunea din India, mesaj transmis prin Marian Nițu Descarcă MP3
...
Fie o persoană atrasă de pământ, fie o persoană care-și schimbă centru de gravitație către cer, care este atrasă către cer.
...

4, Duminică - tin, 3

Tineret, seara
Predică, 1 Petru 4:4, mesaj transmis prin Daniel Coteanu Descarcă MP3
...
1 Petru 4:4 De aceea se miră ei că nu alergați împreună cu ei la același potop de desfrâu și vă batjocoresc.
...

4, Duminică - tin, 2

Tineret, seara
Predică, 1 Petru 4:3-4, mesaj transmis prin Claudiu Dorcioman Descarcă MP3
...
1 Petru 4:3 Ajunge, în adevăr, că în trecut ați făcut voia neamurilor și ați trăit în desfrânări, în pofte, în beții, în ospețe, în chefuri și în slujiri idolești neîngăduite. 4:4 De aceea se miră ei că nu alergați împreună cu ei la același potop de desfrâu și vă batjocoresc.
...

4, Duminică - tin, 1

Tineret, seara
Predică, 1 Petru 4:1-6, mesaj transmis prin Ionel Banu Descarcă MP3
...
1 Petru 4:1 Astfel, dar, fiindcă Hristos a pătimit în trup, înarmați-vă și voi cu același fel de gândire. Căci cel ce a pătimit în trup a sfârșit-o cu păcatul; 4:2 pentru ca, în vremea care-i mai rămâne de trăit în trup, să nu mai trăiască după poftele oamenilor, ci după voia lui Dumnezeu. 4:3 Ajunge, în adevăr, că în trecut ați făcut voia neamurilor și ați trăit în desfrânări, în pofte, în beții, în ospețe, în chefuri și în slujiri idolești neîngăduite. 4:4 De aceea se miră ei că nu alergați împreună cu ei la același potop de desfrâu și vă batjocoresc. 4:5 Dar au să dea socoteală înaintea Celui ce este gata să judece viii și morții. 4:6 Căci tocmai în vederea aceasta a fost vestită Evanghelia și celor morți, pentru ca să fie judecați ca oameni în trup, dar să trăiască după Dumnezeu în duh.
...

4, Duminică - ev, 2

Evanghelizare, dimineața
Predică, Ioan 21:1-14, mesaj transmis prin Mihai Socoteanu Descarcă MP3
...

4, Duminică - ev, 1

Evanghelizare, dimineața
Predică, Ioan 21:1-14, mesaj transmis prin Daniel Dumitrescu Descarcă MP3
...
Ioan 21:1 După aceea Isus S-a mai arătat ucenicilor Săi la Marea Tiberiadei. Iată cum S-a arătat:
2 Simon Petru, Toma, zis Geamăn, Natanael din Cana Galileii, fiii lui Zebedei și alți doi din ucenicii lui Isus erau împreună.
3 Simon Petru le-a zis: „Mă duc să prind pește.” „Mergem și noi cu tine”, i-au zis ei. Au ieșit și au intrat într-o corabie; și n-au prins nimic în noaptea aceea.
4 Dimineața, Isus stătea pe țărm; dar ucenicii nu știau că este Isus.
5 „Copii”, le-a zis Isus, „aveți ceva de mâncare?” Ei I-au răspuns: „Nu”.
6 El le-a zis: „Aruncați mreaja în partea dreaptă a corăbiei și veți găsi.” Au aruncat-o deci și n-o mai puteau trage de mulțimea peștilor.
7 Atunci ucenicul pe care-l iubea Isus a zis lui Petru: „Este Domnul!” Când a auzit Simon Petru că este Domnul, și-a pus haina pe el și s-a încins, căci era dezbrăcat, și s-a aruncat în mare.
8 Ceilalți ucenici au venit cu corăbioara, trăgând mreaja cu pești, pentru că nu erau departe de țărm decât cam la două sute de coți.
9 Când s-au coborât pe țărm, au văzut acolo jăratic de cărbuni, pește pus deasupra și pâine.
10 Isus le-a zis: „Aduceți din peștii pe care i-ați prins acum.”
11 Simon Petru s-a suit în corăbioară și a tras mreaja la țărm, plină cu o sută cincizeci și trei de pești mari; și, măcar că erau atâția, nu s-a rupt mreaja.
12 „Veniți de prânziți”, le-a zis Isus. Și niciunul din ucenici nu cuteza să-L întrebe: „Cine ești?”, căci știau că este Domnul.
13 Isus S-a apropiat, a luat pâinea și le-a dat; tot așa a făcut și cu peștele.
14 Aceasta era a treia oară când Se arăta Isus ucenicilor Săi, după ce înviase din morți.
...

4, Duminică - zidire

Zidire, dimineața
Predică, Iacov 1:22-25, mesaj transmis prin Mihai Socoteanu Descarcă MP3
...
Iacov 1:22 Fiți împlinitori ai Cuvântului, nu numai ascultători, înșelându-vă singuri.
23 Căci, dacă ascultă cineva Cuvântul, și nu-l împlinește cu fapta, seamănă cu un om care își privește fața firească într-o oglindă,
24 și, după ce s-a privit, pleacă și uită îndată cum era.
25 Dar cine își va adânci privirile în legea desăvârșită, care este legea slobozeniei, și va stărui în ea, nu ca un ascultător uituc, ci ca un împlinitor cu fapta, va fi fericit în lucrarea lui.
...