miercuri, 18 noiembrie 2015

18, Miercuri - 4

Zidire, seara
Predică, Filipeni 4:1-13, mesaj transmis prin Traian Coteanu Descarcă MP3
...

18, Miercuri - 3

Zidire, seara
Predică, Filipeni 4:6, mesaj transmis prin Nicolae Vlaicu Descarcă MP3
...
Filipeni 4:6 Nu vă îngrijorați de nimic; ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri.
...

18, Miercuri - 2

Zidire, seara
Predică, Filipeni 4:1-7, mesaj transmis prin Ion (Pompiliu) Stan Descarcă MP3
...
Filipeni 4:1 De aceea, preaiubiții și mult doriții mei frați, bucuria și cununa mea, rămâneți astfel tari în Domnul, preaiubiților! 4:2 Îndemn pe Evodia și îndemn pe Sintichia să fie cu un gând în Domnul. 4:3 Și pe tine, adevărat tovarăș de jug, te rog să vii în ajutorul femeilor acestora, care au lucrat împreună cu mine pentru Evanghelie, cu Clement și cu ceilalți tovarăși de lucru ai mei, ale căror nume sunt scrise în Cartea vieții. 4:4 Bucurați-vă totdeauna în Domnul! Iarăși zic: Bucurați-vă! 4:5 Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. 4:6 Nu vă îngrijorați de nimic; ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. 4:7 Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus.
...

18, Miercuri - 1

Zidire, seara
Predică, Filipeni 4:10-13, mesaj transmis prin Nicolae Vlaicu Descarcă MP3
...
Filipeni 4:10 Am avut o mare bucurie în Domnul, că, în sfârșit, ați putut să vă înnoiți iarăși simțămintele voastre față de mine. Vă gândeați voi la așa ceva, dar vă lipsea prilejul. 4:11 Nu zic lucrul acesta având în vedere nevoile mele; căci m-am deprins să fiu mulțumit cu starea în care mă găsesc. 4:12 Știu să trăiesc smerit și știu să trăiesc în belșug. În totul și pretutindeni m-am deprins să fiu sătul și flămând, să fiu în belșug și să fiu în lipsă. 4:13 Pot totul în Hristos care mă întărește.
...