joi, 8 august 2013

8, Joi - 2

Evanghelizare, seara
Predică, Filipeni 2:1-11, mesaj transmis prin Bebe Ouatu Descarcă MP3
...

8, Joi - 1

Evanghelizare, seara
Predică, Daniel 5:1-31, mesaj transmis prin Traian Coteanu Descarcă MP3
...
Daniel 4:27 De aceea, împărate, placă-ți sfatul meu! Pune capăt păcatelor tale și trăiește în neprihănire, rupe-o cu nelegiuirile tale și ai milă de cei nenorociți, și poate că ți se va prelungi fericirea!”
Nebucadnețar lasase un mesaj pentru urmașul său:
Daniel 4:35 Toți locuitorii pământului sunt o nimica înaintea Lui; El face ce vrea cu oastea cerurilor și cu locuitorii pământului, și nimeni nu poate să stea împotriva mâniei Lui, nici să-I zică: „Ce faci?” 4:36 În vremea aceea mi-a venit mintea înapoi; slava împărăției mele, măreția și strălucirea mea mi s-au dat înapoi; sfetnicii și mai marii mei din nou m-au căutat; am fost pus iarăși peste împărăția mea, și puterea mea a crescut. 4:37 Acum, eu, Nebucadnețar, laud, înalț și slăvesc pe Împăratul cerurilor, căci toate lucrările Lui sunt adevărate, toate căile Lui sunt drepte, și El poate să smerească pe cei ce umblă cu mândrie!”
Dar Belșațar n-a luat aminte.
Un mare păcat, acela al alcoolismului. Într-o comună este o singură biserică dar atâtea bodegi, cârciumi și locuri unde se vinde alcoolul.
Mulți oameni sunt cuprinși în păcatul acesta care-i nenorocește. Alcoolul te dezumanizează.
Există o soluție pentru acest nenorocit de păcat: Evanghelia!
Dumnezeu nu ne-a dat un trup care să fie alimentat cu alcool!
Să ne numărăm bine zilele!
Există o șansă, ca păcatele noastre multe să fie șterse. Dar pentru Belșațar n-a mai fost scăpare. Să nu ne credem invulnerabili, să ne ferim de alcool și de alte păcate.
...