miercuri, 4 noiembrie 2015

4, Miercuri - 5

Zidire, seara
Predică, Filipeni 2:5; 3:15; 4:2-3, mesaj transmis prin Sergiu Iorgulescu Descarcă MP3
...
Filipeni 2:5 Să aveți în voi gândul acesta care era și în Hristos Isus
Filipeni 3:15 Gândul acesta, dar, să ne însuflețească pe toți care suntem desăvârșiți; și, dacă în vreo privință sunteți de altă părere, Dumnezeu vă va lumina și în această privință. 4:2 Îndemn pe Evodia și îndemn pe Sintichia să fie cu un gând în Domnul. 4:3 Și pe tine, adevărat tovarăș de jug, te rog să vii în ajutorul femeilor acestora, care au lucrat împreună cu mine pentru Evanghelie, cu Clement și cu ceilalți tovarăși de lucru ai mei, ale căror nume sunt scrise în Cartea vieții.
...

4, Miercuri - 4

Zidire, seara
Predică, Filipeni 3:20-4:7, mesaj transmis prin Nelu Istrate Descarcă MP3
...

4, Miercuri - 3

Zidire, seara
Predică, Filipeni 4:4, mesaj transmis prin Nicolae Vlaicu Descarcă MP3
...
4:4 Bucurați-vă totdeauna în Domnul! Iarăși zic: Bucurați-vă!
...

4, Miercuri - 2

Zidire, seara
Predică, Filipeni 3:20-21, Așteptarea Domnului Isus Hristos, mesaj transmis prin Nelu Zărnescu Descarcă MP3
...
Filipeni 3:20 Dar cetățenia noastră este în ceruri, de unde și așteptăm ca Mântuitor pe Domnul Isus Hristos. 3:21 El va schimba trupul stării noastre smerite și-l va face asemenea trupului slavei Sale, prin lucrarea puterii pe care o are de a-Și supune toate lucrurile.
...

4, Miercuri - 1

Zidire, seara
Predică, Filipeni 3:20-4:7, mesaj transmis prin Andrei Banu Descarcă MP3
...
Filipeni 3:20 Dar cetățenia noastră este în ceruri, de unde și așteptăm ca Mântuitor pe Domnul Isus Hristos. 3:21 El va schimba trupul stării noastre smerite și-l va face asemenea trupului slavei Sale, prin lucrarea puterii pe care o are de a-Și supune toate lucrurile. 4:1 De aceea, preaiubiții și mult doriții mei frați, bucuria și cununa mea, rămâneți astfel tari în Domnul, preaiubiților! 4:2 Îndemn pe Evodia și îndemn pe Sintichia să fie cu un gând în Domnul. 4:3 Și pe tine, adevărat tovarăș de jug, te rog să vii în ajutorul femeilor acestora, care au lucrat împreună cu mine pentru Evanghelie, cu Clement și cu ceilalți tovarăși de lucru ai mei, ale căror nume sunt scrise în Cartea vieții. 4:4 Bucurați-vă totdeauna în Domnul! Iarăși zic: Bucurați-vă! 4:5 Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. 4:6 Nu vă îngrijorați de nimic; ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. 4:7 Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus.
...