miercuri, 29 iunie 2016

29, Miercuri - 4

Zidire, seara
Predică, Coloseni 3:25, mesaj transmis prin Victoraș Toculeț Descarcă MP3
...
Coloseni 3:25 Căci cine umblă cu strâmbătate își va primi plata după strâmbătatea pe care a făcut-o; și nu se are în vedere fața omului.
...

29, Miercuri - 3

Zidire, seara
Predică, Coloseni 3:16, mesaj transmis prin Sergiu Iorgulescu Descarcă MP3
...
Coloseni 3:16 Cuvântul lui Hristos să locuiască din belșug în voi în toată înțelepciunea. Învățați-vă și sfătuiți-vă unii pe alții cu psalmi, cu cântări de laudă și cu cântări duhovnicești, cântând lui Dumnezeu cu mulțumire în inima voastră.
...

29, Miercuri - 2

Zidire, seara
Predică, Evrei 13:7, mesaj transmis prin Titus Voci Descarcă MP3
...
Evrei 13:7 Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri care v-au vestit Cuvântul lui Dumnezeu; uitați-vă cu băgare de seamă la sfârșitul felului lor de viețuire și urmați-le credința!
...

29, Miercuri - 1

Zidire, seara
Predică, Coloseni 3:16-25; Coloseni 4:1, mesaj transmis prin David Banu Descarcă MP3
...
Coloseni 3:16 Cuvântul lui Hristos să locuiască din belșug în voi în toată înțelepciunea. Învățați-vă și sfătuiți-vă unii pe alții cu psalmi, cu cântări de laudă și cu cântări duhovnicești, cântând lui Dumnezeu cu mulțumire în inima voastră. 17 Și orice faceți, cu cuvântul sau cu fapta, să faceți totul în Numele Domnului Isus și mulțumiți, prin El, lui Dumnezeu Tatăl. 18 Nevestelor, fiți supuse bărbaților voștri, cum se cuvine în Domnul. 19 Bărbaților, iubiți-vă nevestele și nu țineți necaz pe ele. 20 Copii, ascultați de părinții voștri în toate lucrurile, căci lucrul acesta place Domnului. 21 Părinților, nu întărâtați pe copiii voștri, ca să nu-și piardă nădejdea. 22 Robilor, ascultați în toate lucrurile pe stăpânii voștri pământești; nu numai când sunteți sub ochii lor, ca cei ce caută să placă oamenilor, ci cu curăție de inimă, ca unii care vă temeți de Domnul. 23 Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, 24 ca unii care știți că veți primi de la Domnul răsplata moștenirii. Voi slujiți Domnului Hristos. 25 Căci cine umblă cu strâmbătate își va primi plata după strâmbătatea pe care a făcut-o; și nu se are în vedere fața omului.
Coloseni 4:1 Stăpânilor, dați robilor voștri ce le datorați și ce li se cuvine, căci știți că și voi aveți un Stăpân în cer.
...