duminică, 16 februarie 2014

16, Duminică - ev, 2

Evanghelizare, dimineața
Predică, Ioan 3:16, mesaj transmis prin Carmel Roșca Descarcă MP3
...
Ioan 3:16 Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică.
Cineva împărțea viața omului pe pământul acesta în trei stadii: 1) estetic; 2) etic; 3) religios. Și mulți oameni sunt tentați să gândească în felul acesta.
Oare întâlnirea cu Dumnezeu este destinată numai celor care ajung la apogeul vârstei? Dar cei învârstă să știe că au parte de un mare har că au ajuns până la vârsta aceasta. Să nu piardă prilejul acesta și să ia astăzi o hotărâre.
Oare suntem noi stăpâni pe viața noastră, suntem siguri că vom ajunge la vârsta aceasta? Nu am făcut nici unul dintre noi un contract cu Dumnezeu cu privire la numărul zilelor trăite.
Bărbați și femei, pe diferite paliere sociale, toți au nevoie de o întâlnire cu Dumnezeu.
Astfel Nicodim, un învățător al Legii, vine la Domnul Isus. Dar Domnul Isus îi explică: „Adevărat, adevărat îți spun că, dacă nu se naște cineva din apă și din Duh, nu poate să intre în Împărăția lui Dumnezeu." (Ioan 3:5). Un om care a profitat de întâlnirea cu Domnul Isus.
Femeia samariteancă aude de la Domnul Isus ce făcuse ea.
Versetul Ioan 3:16 are făgăduința vieții veșnice. Sau într-un loc de pierzare, de chin veșnic sau într-un loc de fericire veșnică în raiul lui Dumnezeu.
...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu