miercuri, 20 august 2014

20, Miercuri - 3

Zidire, seara
Predică, Efeseni 3:8-10, mesaj transmis prin Petrică Bunescu Descarcă MP3
...
Efeseni 3:8 Da, mie, care sunt cel mai neînsemnat dintre toți sfinții, mi-a fost dat harul acesta să vestesc Neamurilor bogățiile nepătrunse ale lui Hristos 3:9 și să pun în lumină înaintea tuturor care este isprăvnicia acestei taine, ascunse din veacuri în Dumnezeu, care a făcut toate lucrurile; 3:10 pentru ca domniile și stăpânirile din locurile cerești să cunoască azi, prin Biserică, înțelepciunea nespus de felurită a lui Dumnezeu,
Ne uimește modestia apostolului Pavel, dar pe de altă parte curajul apostolului Pavel.
Cuvântul "isprăvnicia" ar putea fi înlocuit cu administrare. Să arate cum se administrează această taină a lui Dumnezeu. Administratorul tainei este Dumnezeu. Scopul final să fie ca Dumnezeu să fie proslăvit într-un fel unic. Dumnezeu și-a alcătuit planul acesta și apoi îl pune pe apostolul Pavel să pună în lumină acest plan.
Atunci când spune Domnul Isus Hristos "pe această piatră, eu voi construi Biserica Mea", arată că doar ce este desăvârșit va face parte din clădirea Bisericii.
Biserica este o priveliște pentru lume și pentru oameni, dar și pentru duhurile rele. Domnul Isus Hristos ia ce trebuie, ce este perfect și așează în Biserica Lui.
Responsabilitatea noastră ca oameni credincioși este una reală. Responsabilitatea este o atitudine pe care o inspiră Dumnezeu. Mântuirea este în atmosfera harului lui Dumnezeu. O responsabilitate prin har cu privire la onoarea de a pune în lumină lucrarea lui Dumnezeu.
Efeseni 3:8 Da, mie, care sunt cel mai neînsemnat dintre toți sfinții, mi-a fost dat harul acesta să vestesc Neamurilor
Vestirea Evangheliei înseamnă acest curaj sfânt.
Dumnezeu se proslăvește înaintea tuturor lucrurilor văzute și nevăzute.
...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu