duminică, 29 martie 2015

29, Duminică - tin, 4

Tineret, seara
Predică, 1 Ioan 4:5-6, mesaj transmis prin Ionel Banu Descarcă MP3
...
1 Ioan 4:5 Ei sunt din lume; de aceea vorbesc ca din lume, și lumea îi ascultă. 4:6 Noi însă suntem din Dumnezeu;
1 Ioan 2:20 Dar voi ați primit ungerea din partea Celui Sfânt și știți orice lucru.
2 Ioan 1:9 Oricine o ia înainte, și nu rămâne în învățătura lui Hristos, n-are pe Dumnezeu. Cine rămâne în învățătura aceasta are pe Tatăl și pe Fiul. 1:10 Dacă vine cineva la voi, și nu vă aduce învățătura aceasta, să nu-l primiți în casă și să nu-I ziceți: „Bun venit!”
Romani 16:17 Vă îndemn, fraților, să vă feriți de cei ce fac dezbinări și tulburare împotriva învățăturii pe care ați primit-o. Depărtați-vă de ei.
1 Corinteni 5:11 Ci v-am scris să n-aveți niciun fel de legături cu vreunul care, măcar că își zice „frate”, totuși este curvar, sau lacom de bani, sau închinător la idoli, sau defăimător, sau bețiv, sau hrăpăreț; cu un astfel de om nu trebuie nici să mâncați.
1 Corinteni 16:22 Dacă nu iubește cineva pe Domnul nostru Isus Hristos, să fie anatema! „Maranata!” (Domnul nostru vine!)
Dragostea este însăși natura lui Dumnezeu.
1 Ioan 4:9 Dragostea lui Dumnezeu față de noi s-a arătat prin faptul că Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Său Fiu, ca noi să trăim prin El. 4:10 Și dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul că El ne-a iubit pe noi și a trimis pe Fiul Său ca jertfă de ispășire pentru păcatele noastre.
1 Ioan 2:2 El este jertfa de ispășire pentru păcatele noastre; și nu numai pentru ale noastre, ci pentru ale întregii lumi.
...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu