duminică, 25 ianuarie 2015

25, Duminică - tin, 1

Tineret, seara
Predică, 1 Ioan 2:24-26, mesaj transmis prin David Banu Descarcă MP3
...
1 Ioan 2:24 Ce ați auzit de la început, aceea să rămână în voi. Dacă rămâne în voi ce ați auzit de la început, și voi veți rămâne în Fiul și în Tatăl. 2:25 Și făgăduința pe care ne-a făcut-o El este aceasta: viața veșnică. 2:26 V-am scris aceste lucruri în vederea celor ce caută să vă rătăcească.
Iov 28:1 Argintul are o mină de unde se scoate și aurul are un loc de unde este scos ca să fie curățat. 28:2 Fierul se scoate din pământ și piatra se topește ca să dea arama. 28:3 Omul pune capăt întunericului, cercetează, până în ținuturile cele mai adânci, pietrele ascunse în negura și în umbra morții.
A rămâne în Fiul și în Tatăl. Creștinismul este părtășia cu Fiul și cu Tatăl.
Despre a avea o iubire pentru Dumnezeu. Îl iubim noi cu adevărat pe Hristos?
Ascultarea de poruncile lui Dumnezeu. Ieremia 2, poporul evreu s-a îndreptat înspre niște idoli. Ieremia 2:2 „Mi-aduc aminte încă de dragostea pe care o aveai când erai tânără, de iubirea ta, când erai logodită, când Mă urmai în pustiu, într-un pământ nesemănat. 2:5 Așa vorbește Domnul: „Ce nelegiuire au găsit părinții voștri în Mine, de s-au depărtat de Mine…
Ieremia 2:13 Căci poporul Meu a săvârșit un îndoit păcat: M-au părăsit pe Mine, Izvorul apelor vii, și și-au săpat puțuri, puțuri crăpate care nu țin apă.
...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu