miercuri, 8 octombrie 2014

8, Miercuri - 4

Zidire, seara
Predică, Efeseni 4:3-7, mesaj transmis prin Victoraș Toculeț Descarcă MP3
...
Efeseni 4:3 și căutați să păstrați unirea Duhului, prin legătura păcii. 4:4 Este un singur trup, un singur Duh, după cum și voi ați fost chemați la o singură nădejde a chemării voastre. 4:5 Este un singur Domn, o singură credință, un singur botez. 4:6 Este un singur Dumnezeu și Tată al tuturor, care este mai presus de toți, care lucrează prin toți și care este în toți. 4:7 Dar fiecăruia din noi harul i-a fost dat după măsura darului lui Hristos.
Credincioșii sunt legați unii de alții. Aceștia nu pot să-și facă decât bine.
Efeseni 4:5 Este un singur Domn, o singură credință
O unică credință într-un singur Domn.
Un singur botez.
1 Corinteni 12:12 Căci, după cum trupul este unul și are multe mădulare, și după cum toate mădularele trupului, măcar că sunt mai multe, sunt un singur trup, tot așa este și Hristos. 12:13 Noi toți, în adevăr, am fost botezați de un singur Duh, ca să alcătuim un singur trup, fie iudei, fie greci, fie robi, fie slobozi; și toți am fost adăpați dintr-un singur Duh.
Efeseni 4:6 Este un singur Dumnezeu și Tată al tuturor
Iacov 1:16 Nu vă înșelați preaiubiții mei frați: 1:17 orice ni se dă bun și orice dar desăvârșit este de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare. 1:18 El, de bunăvoia Lui, ne-a născut prin Cuvântul adevărului, ca să fim un fel de pârgă a făpturilor Lui.
Pârga începe prin învierea spirituală.
Lucrăm potrivit după măsura darului Domnului Isus Hristos.
Romani 8:16 Însuși Duhul adeverește împreună cu duhul nostru că suntem copii ai lui Dumnezeu.
...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu