duminică, 18 martie 2012

18, Duminică - tin, 4

Tineret, seara
Predică, Ascultarea sutaşului a fost imediată, mesaj transmis prin Mihai Socoteanu Descarcă MP3
...
Ingerii se descopera lui Corneliu la ceasul al 9lea, iar trimisii au ajuns a 2a zi pe la ceasul al 6lea. Vreo 48km. Ascultarea sutasului a fost imediata. Eficienta mesajului este cand este pus in aplicare imediat. Daca se amana, mesajul poate fi sortit esecului. Un exemplu in plus cu privire la ascultarea credinciosilor. Pe cand se gandea Petru, la poarta lui erau 3 barbati. Dar aplicatia incepe cu usa casei noastre. Sa se duca fara sovaire. Daca e cu tragere de inima nu mai poate fi de un miros placut Domnului.
Confortul te imbie sa sovai. Ci sa o faci pentru slava lui Dumnezeu.
Sa nu faci deosebire, Iacov 2. Ele tin de subiectivismul nostru, trebuie sa-i vada egali in Domnul. Au ramas peste noapte si ajung in cealalta zi. Nu era un drum usor. Intoarcerea a fost un efort. Deci cam 4 zile, si ajung in ceasul al 9lea. Evanghelia cere un pret si din confortul personal.
Lucrarea inseamna sa treci peste comoditate spre slava Domnului Isus Hristos.
S-ar putea si noi sa avem informatii partiale. "A intrat in casa unui om netaiat imprejur". Corneliu era credincios fata de Dumnezeu. Biblia ne recomanda aceasta prudenta, in maniera in care ii abordeaza.
...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu