sâmbătă, 1 iunie 2013

1, Sâmbătă - conf, 9

Conferință, după-amiaza
Întrebări, Matei 24:14, mesaj transmis prin Petrică Bunescu Descarcă MP3
...
Matei 24:14 "Evanghelia aceasta a Împărăției va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârșitul."
Ce înțeles are?
Apocalipsa 14: 6
Apocalipsa 14:6 Și am văzut un alt înger, care zbura prin mijlocul cerului cu o Evanghelie veșnică, pentru ca s-o vestească locuitorilor pământului, oricărui neam, oricărei seminții, oricărei limbi și oricărui norod.  14:7 El zicea cu glas tare: „Temeți-vă de Dumnezeu și dați-I slavă, căci a venit ceasul judecății Lui; și închinați-vă Celui ce a făcut cerul și pământul, marea și izvoarele apelor!”
Trăirea unei vieți de sfințenie prin harul lui Dumnezeu.
Când va veni răpirea, piedica din calea celui rău va fi dată la o parte.
Care sunt motivațiile așteptării răpirii?
"Tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui". Ești îndrăgostit de venirea Lui. Nu înseamnă ochi pironiți spre cer. Nu este o stare de vegetație. Este o îndoită slujbă pentru ceea la ce suntem chemați.
Răpirea vine când Dumnezeu va decide. Domnul Isus Hristos ne va judeca după intensitatea lucrării pentru El. La acest start putem fi aliniați toți. Să poți utiliza timpul cu și mai multă eficacitate.
Recuperarea timpului.
Depășind 2 ore de vorbit la telefon zilnic o să ajungi să ai probleme cu urechile cu auzitul și cu cancerul. Decât să arzi gazul pe internet mai bine citește o carte de la un cap la altul, asta dezvoltă gândirea și vă împiedică să pierdeți vremea. Cultivați-vă mintea.
Sa aveți cel putin o oră și jumătate de timp cu Dumnezeu.
...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu